Sunday, June 20, 2010

Progress uue tööga

Viimasel paaril päeval ei ole ma jõudnud blogi uuendada. Olen kolmapäevast saati iga õhtu IHOP-is tööl olnud. Esimene treeningupäev möödus huvitavalt, kuna pidin kõike algusest peale omandama hakkama ja ausalt.. õppida ei ole vähe seal.

Esialgu õpetas Andrew, kes mind treenib, mulle peamiseid asju. Kõige raskem (minu jaoks) on kogu menüü meelde jätmine, kuna seal on miljon erinevat combot ja variatsiooni. Omlettidega tulevad kaasa pannkoogid ja kindlad kastmed ja õhtusöökidega omad kindlad asjad. On mida õppida. Täna enne tööleminekut õppisin paar tunnikest seda ja suuremas osas sain ta vist selgeks ka. Loomulikult vaatan menüüst ikka palju järele ka.. parem karta kui kahetseda.

Täna, neljanda treeningupäeva lõpuks, teenindasin juba iseseisvalt laudasid. Nii vahva on! Tööpäevad on umbes 8-tunnised. Täna venis veidi pikemaks, kuna kui IHOP suletakse tavaliselt kell 22, siis täna võeti sel kellaajal veel viimane tellimus. Seega venis ka koristamine ja kõik pikemaks, koju sain alles peale keskööd. Aga Andrew andis mulle tavaliselt suurema osa oma tipist, kuna täna oli üsna kiire ja produktiivne päev tööl. Tegelikult ei peaks ta andma mulle üldse tippi, aga ta annab enamasti treenitavatele tippi, kui nendega rahul on. Ta testis ka mind menüü osas ja suutsin kõigele ilusti vastata. Hurraa! Lõppes tööpäev sellega, et Andrew ütles, et homme ta mind enam ei õpeta, aga kui mul on küsimusi, aitab mind. Ja kõik tipp, mis mulle jäetakse homme, saan 100% endale. Loodan, et homme tuleb samasugune tööpäev nagu täna sel juhul!

Igal juhul, uus töö on ülilahe! Aeg möödub nagu lennates ja kogu aeg on tegevust. Ilmselt hakkan järgmisest nädalast iseseisvalt tööle, mis on eriti lahe. Ma ei oska isegi seletada, kui hea meel mul selle töö üle on. Kõik on super :)

1 comment:

  1. Jeeiii..v2hemalt hakkab keegi meil yyri maksma :D hihi

    ReplyDelete