Saturday, June 5, 2010

Jooksupäev

Viimased paar päeva on möödunud nagu ikka: otsime tööd ja veedame aega rannas. Siin on iga päev keskmiselt 29-30 kraadi sooja ja päikese käes on ikka päris kuum. Ma tean, et õige eestlasena peaksin olema õnnelik sellise paradiisiilma üle, aga siinne päike on ikka ülemõistuse intensiivne ja palav! Aga ärge mind valesti tõlgendage, ma ei vahetaks seda ilma millegi vastu :)

Täna läksime hommikupoole randa päikest püüdma. Tulime Lauraga peale kella 13 ära, kuna isegi kui käisime ujumas, oli palavus päris talumatu. Nagu oleks konstantselt duši alt tulnud. Tegelikult peamine põhjus, miks koju tulin, oli see, et kõht oli maru tühi ja salat läks nagu naksti kõhtu.

Pärastlõunal helistas meile eesti neiu Sanne, kes oli mu numbri külapealt saanud ja soovis kohvreid siin õhtuni hoiustada. Olgugi, et telefonis oli juttu mõnest inimesest, võite mu üllatust ette kujutada, kui alla minnes avastasin, et ukse taga ootab kohvritega 10 eestlast. Meil ei ole absoluutselt midagi eestlaste aitamise vastu, vastupidi, tuleme vastu, kuidas saame. Järgmiselgi nädalal võõrustame mitmeid rändajaid. Lihtsalt, arusaamatuste vältimiseks, kõik, kellel plaan Hawaiile sõita ja meie poolt läbi hüpata, olge kallid, rääkige kõik detailid enne selgeks, et teid oodata oskaksime ja arvestada saaksime :)

Leppisin Aidi ja Annikaga (tegelikult Mariaga ka, aga ta jäi koju tsillima niisama), et läheme jooksma. Kell 17.30 startisime meie maja juurest ja läksime päris kenakesele ringile. Kokku jooksime 51 minutit ja läbisime umbes 5,8 kilomeetrit. Ala Wai peale tagasi tulles otsustasime siiski kõndida koju, et pisike cool down teha. Pärast oli mõnus olla küll! Võiks hommegi ringikese teha.

Nüüd aga sätime end kenaks ja läheme Level 4 peole. Perekond too-fat-to-be-true (Aidi, Annika ja Maria.. nad ise ristisid end nõnda, muide) pidi ka meiega liituma, ent neil tuli vahele reisike teise saare otsa, seega liituvad meiega teine kord. Mis siis muud kui võõp silmadele ja läige musile ja minek :)

Meie tänane jooksuringike

No comments:

Post a Comment