Tuesday, June 1, 2010

Kommuunielu

Paar viimast päeva on möödunud veidi lõdvemalt, kuna on nädalavahetus ja täna tähistati siin Memorial Dayd, keegi ei tahtnud väga tööl olla. Küllaga käisime laupäeval Ala Moana Mallis tööd otsimas. See on niivõrd suur kaubanduskeskus, et ühekorraga me seda vallutada ei suutnud. Korruseid on seal 4 ja igasse suunda sadu poode. Kõndisime ja külastasime nii palju kohti, kui jõudsime, aga peale paari tundi lõid jalad valu, kõht korises ja silmad kipitasid. Otsustasime, et läheme sinna peatselt tagasi, ilmselt lähemegi homme-ülehomme. Nii või teisiti peame homme tõsise otsingupäeva uuesti tegema.

Eile saabusid meile Honolulusse pikalt oodatud 2 eestlast, kes meiega korterit jagavad. Neiud tõid endaga kaasa kohvritäie musta leiba, puljongikuubikuid, komme ja muud toredat Maarjamaalt. Lisaks saabus eile veel 3 eestlast, kellele täna pagasihoiustamisvõimalust pakkusime. Alati valmis ju omasid aitama! Aga nad olid eriti kärmed ja organiseerisid endale juba täna korteri. Hetkel on meil juba kolmas paar eestlasi külas, kes maandusid täna ja tulid sülearvuteid meile siia laadima. Nemadki plaanivad homme korterijahile minna, kui ei õnnestu seda homme leida, aitame neid vast öömajaga. Öökese pead-varbad koos kannatab ikka välja :)

Aga täna oli eriti vahva päev, käisime Kailuas Lanikai rannas. See on küll maailma ilusaim koht, mida näinud olen. Ja sõit sinna võttis ka sõnatuks! Hawaii loodus on ikka midagi ebareaalset. Tagasitulles peatusime Nuuanu Pali State Parkis, kust avanes ka täiesti uskumatu vaade. Seal oli hästi tuuline ka, aga vaade kompenseeris selle igati. Veel hüppasime läbi ka mägisest elurajoonist, kust avanes ka Honolulule eriti, eriti ilus vaade. Hawaiid on lihtsalt võimatu mitte armastada!



Lanikai Beach




Nuuanu Pali State Park


Vaade sealt


Võimas vaade Waikikile ja Diamond Headile


Sõit Lanikai randa

Nuuanu Pali State Parkis

No comments:

Post a Comment