Tuesday, June 8, 2010

4-tunnine tööpäev

Nõndaks, täna tegin siis tööd kell 11-15. Ausalt öeldes, see töö ei olnudki nii hirmus teisel päeval enam. Eile, kui seda esmakordselt proovisin, olid ikka esimesed pildid väriseva käega ja jutt nagu hambutul. Täna aga suutsin enam kui 200 dollari eest pilte maha müüa, ent täna ei saanud veel tasu läbimüügi pealt vaid tunnipalka. Lähen uuesti kolmapäeval kell 17-22. Siis peaksin kõigi eelduste järgi saama palka läbimüügi järgi.

Peale tööd läksin toidupoodi, kuna söögipoolist enam kapis ei jätkunud (ma olin ju just sularahas oma tänase palga kätte saanud, oli, mille eest minna). Ostsin taas mõne päeva varud ja kõndisin koju tagasi. Tee poodi on üsna pikk, aga kui üksi minna, aitab iPod alati tee lühemaks mõelda.

Peale poodi jooksin minu jaoks traditsioonilist teedpidi Ala Wai kanali ääres pisut üle 30 minuti. Nokitsesin veidi kõhulihastega ka ja peale seda pistsin kana ahju, mille juurde tegin hunniku salatit. Maitsev õhtusöök tuli. Varsti juba jälle tuttu, homme saab tõenäoliselt veidi kauem magada ka :)

No comments:

Post a Comment