Monday, June 28, 2010

Ülevaade möödunud töönädalast

Korralik töönädal on nüüd möödunud. Töötasin kolmapäevast pühapäevani ja sel nädalal tegin juba kõike iseseisvalt. Tööl on maru vahva ja põnev, mulle meeldib jubedalt. Minu vahetused algavad kella 17 paiku ja lõpevad kella 23 ja kesköö vahel.

Sel reedel oli kõige hullem päev üldse, kuna inimesed sadasid kõik ühel hetkel sisse ja oli ikka korralik hullumaja nii köögis kui ka restorani eesosas. Eile oli väga rahulik, kuid tänagi oli mõni hetk, kus tuli korralikku jooksmist teha. Mu päeva viimane laudkond koosnes 12 jaapanlasest. See oli vist suurim laud, mida näinud ja teenindanud olen. Õnneks oli nende arve väga korralik, mistõttu lasin Andrew'l nende arvele lisada 15% graduity, ehk tänu sellele kasseerisin sisse 28 dollarit. Jaapanlased (ja üldse välismaalased) on tipiga väga kitsid, mistõttu oli see tark samm.. minu vaatepunktist :)

Tööd on kusjuures väga hea tunne teha, kuna kui tööl ei ole, ei oska oma ajaga suurt midagi peale hakata. Miinus on see, et sel ajal, kui tööl olen, teevad mu kaaselanikud mõnusaid koosviibimisi, millest kuidagi osa võtta ei saa, kuid tahaks. Aga eks töö nõua ka veidi ohvreid. Mingi aeg saan ikka nendega auru välja lasta :)
Teisipäeval lähen võib-olla Andrewga North Shore'ile, homme aga vist löön niisama aega surnuks ja päevitan. Korralik puhkepäev kulub marjaks ära.

2 comments:

  1. Tahaks pilte ka paluuuuun!
    Nt su kenasti too uniformist? xx

    ReplyDelete
  2. Ma parem ei hakka sulle šokki tekitama :)

    ReplyDelete