Monday, June 7, 2010

Sain töö!

Nii, pisut siis eilsest peokesest. Õhtu oli supervahva! Olime väljas kella 4ni, kui Level 4 kinni pandi. Lasime tantsu ja nautisime muusikat. Inimesi oli päris palju. Jõudnud koju, mõtlesime, et läeme McDonaldsisse, kuna maod urisesid juba päris kurjalt. Võtsin salatikese sealt, hea värskendav hommikusöök. Olgugi, et umbes 5 paiku tagasi koju jõudsime, jõudsime magama alles 06.30. Ja tudusime umbes 11ni.

Kella 13 paiku läksid neiud randa, ma jäin koju, kuna pidin 16.30ks minema Cheeseburgerisse üht töökohta uurima. Töö kujutab endast seda, et pean tegema söögikoha klientidest pildi (kui nad nõus on) ja siis saavad nad tasuta oma pildiga postkaardi. Igast lauast tehakse 2 pilti. Asja trikk on see, et pärast, kui selle viin neile, pakun neile, et saavad osta ka suurema pildi endast. Kui ostavad ühe, on see 15 dollarit, kui kaks, siis 20 dollarit. Aga peamine on see, et kui suudan müüa rohkem, saan rohkem raha ka. Muidu on tunnipalk ka fikseeritud. Ma ei ole just üliõnnelik selle üle, et pean ise minema laua juurde pakkuma, et pilti teha aga ma kannatan selle ära. Siiski, töö on töö ja sissetulekut on vaja! Vahva on see, et neil on veel vaja inimesi tööle, seega suure tõenäosusega saavad teisedki neiud selle töö peale homme-ülehomme. Ise alustan homme kell 11. Täna teenisin kahe tunnikesega 15 dollarit - sain söögirahakest, hurraa! Suutsin muide ühe pildi maha müüa.. täna olevat kehvem päev ka. Loodan, et nii oligi.

Peale Cheeseburgerist tulekut vahetasin riided ja võtsin ette jooksuretke Diamond Headi juurde ja tagasi. Jooksin kokku 1 tunni ja 10 minutit, läbisin umbes 9 kilomeetrit selle ajaga. Lõpp oli päris karm, aga jätkasin jooksmist, kuna kui oleksin kõndima hakanud, oleks see olnud puhtalt laiskusest. Jalakesed on veidi läbi küll. Aga jooks oli eriti mõnus ja vaade sealt oli võimas. Peab uuesti minema! Sätin nüüd vaikselt tuttu, et homme rõõmsalt inimesi pildistama minna. Juhhei!

Neiud (ilma Kätlinita)


Tegime traditsioonilist jaapanlaste pilti




Marsruut Diamond Headi juurde ja tagasi

2 comments:

  1. Congrats! Üks nipp, kuidas sa suurema tõenäosusega rohkem pilte müüa saad- kiida neid, kui head nad pildil välja näevad, kiida samuti, kui hea pilt see on ning kui äge see mälestuseks osta oleks. Kui kiidad, teed neil tuju heaks. Inimesed otsivad teiste heakskiitu enda ja enda tegemiste osas. Proovi.

    ReplyDelete