Tuesday, May 11, 2010

Pikad jalutuskäigud Londonis

Nagu lootsin, oleme eilse ja tänase jooksul palju, palju, palju kõndinud. Eile alustasime jalutust Primrose Hillil, kust suundusime edasi Regent's Parki. Edasi kõndisime Camden Towni, boheemlaslikult altervatiivsesse rajooni, kust sain isegi uue suvekleidikese! Hurraa! Kuna oleme nõnda agarad jalutajad olnud, kinnitasime keha korralikult YO! Sushis. Piltlikult öeldes veeresin sealt välja. Õhtu lõpetasime emaga teatris, üsna vahva oli.

Eilne kõndimine oli ikka kaunis väsitav, mistõttu ei kuulnud hommikust kolistamist absoluutselt. Kui olime ärganud, läksime uuesti.. trummipõrin... jalutama! Peale pikemat patseerimist hüppasime taaskord Ginger & White'i sisse. Seal võiksin küll iga päev, iga kell käia. Kuna emal läks buss lennujaama peale kella üht, pidime suhteliselt tempokalt kodupoole tulema ja koti võtma ning bussipeatuse poole sammuma. Kahju oli ema bussile panna, ei näe teda ju nüüd üle kahe kuu! Lehvitasime Caritiga kuni käed väsima hakkasid ja buss silmapiirilt kadus. Emme bussile saadetud, hüppasime toidupoest läbi ja ostsime õhtuks toidupoolist.

Pärastlõna möödus meil kodus. Kuigi ma end väga liigutada ei jõudnud, ärgitas Carit, et läheksime trenni. Tund hakkas kell 18.00 Notting Hillis. Hakkasime kodust kõndima kell 17 ja kõndida oli 3.3 miili (4.8 kilomeetrit). Tegime maru tempokõndi ja jõudsime sinna 45 minutiga. Pilates ise oli väga mõnus ja veidi ka väljakutsuv, arvestades, et mul pole pikalt olnud aega end korralikult liigutada. Tegelikult oli mul hea meel, et läksime. Väga hea meel.

Peale trenni olime Caritiga übernäljased, ostsime müslibatoonid ja kõndisime siis koju süüa tegema. Valmistasime pastat pesto ja mozarellaga. Pesto tegime puhta ise, suurema osa loomulikult Carit, aga ikkagi panin ka näpu külge! Toit tuli ilmeline!

Äsja duši võtnud, sisustan nüüd kasulikult aega (andes ülevaadet toimunust), et Johannale ja Kairile varsti bussile vastu minna. Homme veedame kõik koos päeva Londonis ja ülehomme juba põrutame edasi. Aeg läheb ikka hirmus kiiresti.. :)

Primrose Hill



Ginger & White





Dinner


No comments:

Post a Comment