Tuesday, July 6, 2010

4. juuli ja puhkepäev

4. juuli möödus mul õnneks või õnnetuseks tööl. Läksin isegi varem tööle, kella 15ks tavapärase kella 17 asemel. Ja rahvast jätkus kogu tööpäevaks just tänu pühale. Oli toredaid inimesi, oli vähem toredaid, aga läbimüük oli igal juhul üüratu ning kogu päev mulle võrdlemisi kasulik finantsilises mõttes. Pisut kahju on, et ilutulestikku ei näinud ega niisama tähistada saanud, aga töö on vast siiski prioriteetsem.

Täna oli mul taas esimene kahest järjestikusest vabast päevast peale 5-päevast töönädalat. Jõudsin tegelikult öösel koju kella 4 paiku, kuna läksin Andrew juurde peale tööd ja magama sain kella 5 paiku. Üles ärkasin juba enne kella 9 kui neiud peolt koju saabusid. Uni jäi üürikeseks. Küllaga kutsus Kairi mind ja Liisi kaasa väljapoole Waikikit Lanikai randa. Nagu eelminegi kord, oli seal üliilus ja mõnus. Käisime peale päevitamist seal samas asuva mäe otsas matkal ja saime imeilusaid pilte sealsest rajoonist. Vaade oli võimas.

Üldse, kogu päev oli eriti mõnus ja lõõgastav. Tagasi koju jõudes peale kella 7 aga lõi väsimus mõnusasti jalaga kodaratesse ja niitis mu 30 minutiks diivanile. Siiani balansseerin veel ärkveloleku ja une vahel, ent ilmselt on nüüd küll aeg korralik sõba silmale saada. Allpool ka fototõestus tänasest päevast. Tervitused Maarjamaale ja mujalegi!

Lanikai Beach
















Jaapanlased tulid kiivritega matkale

Õnnelikud ja rahulolevad peale matka


Meie oma suvekodu aia taga pikniku pidamas


Kutsale maitsevad nachod

No comments:

Post a Comment